Promo Skincare Ritual T lift IN Cream + Lift IN vector serum

Promo Skincare Ritual T lift IN Cream + Lift IN vector serum

In deze promotie heb je 2 producten van de Timexpert lift IN lijn: Skincare lift IN Cream + Lift IN vector serum. De Skincare lift IN Cream werkt als een 24u dagcrème met liftend effect.

Vector lift IN master serum:

Geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd, heeft een aanspannend en liftend effect. Geeft contouren opnieuw vorm, rijker en meer voedend dan een conventioneel serum.

Supreme definition crème:

Cohesie van de huid wordt versterkt en de gelaatsovaal krijgt nieuwe vorm. De onderhuid wordt opnieuw dichter en compacter. Lijnen en rimpels worden minder zichtbaar en gladder.

Bij deze fantastische promotie voor het 60-jarige bestaan van Germaine de Capuccini betaald u enkel de Lift IN vector serum en krijgt u de supreme definition crème gratis. U betaald dan voor beide producten slechts -169,60.

Interesse in deze promotie Skincare lift IN Cream + Lift IN vector serum? Bel ons: +32 474/65.35.34 of stuur een mailtje voor verdere info: info@schoonheidsinstituut-relaxo.be.

Andere promo packs vind je op de promoties pagina terug of bekijk onze fb pagina voor meer producten.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com