Promo Skincare Ritual T Rides Rich + Eyes

Promo Skincare Ritual T Rides Rich + Eyes

In deze  promotie heb je 2 producten van de Timexpert rides lijn: Skincare Ritual T Rides Rich + Eyes. De Skincare Ritual T Rides Rich werkt als een anti-rimpel 24u dagcrème. De Skincare Ritual T Rides Eyes werkt als een eye contour global treatment en bevat zowel een gel-dagcrème als nachtcrème.

ANTI-WRINKLE CREAM:

Timexpert Rides verbetert de stevigheid en veerkracht van de huid, en vermindert vooral het volume en de lengte van rimpels – zowel fijne als diepe. We noemen het graag een ‘dubbele gladstrijkstrategie’ met de beste dagelijkse behandeling tegen rimpels.

Eye contour global treatment:

Gel-dagcrème: om rimpels en kraaienpootjes glad te strijken en te voorkomen dat er nieuwe ontstaan. De huid van het ooglidgebied wordt versterkt en opnieuw stevig met een “botox-like” effect.

Nachtcrème: werkt intensief om de tere huid rond de ogen opnieuw op te bouwen. Voedzame en zijdeachtige textuur met continue afgifte. Beschermt tegen wallen en donkere kringen.

Bij deze fantastische promotie voor het 60-jarige bestaan van Germaine de Capuccini betaald u enkel de anti-rimpel crème en krijgt u de eye contour treatment met de dag & nacht gratis. U betaald dan voor beide producten slechts -93,40.

Interesse in deze promotie Skincare Ritual T Rides Rich + Eyes? Bel ons: +32 474/65.35.34 of stuur een mailtje voor verdere info: info@schoonheidsinstituut-relaxo.be.

Andere promo packs vind je op de promoties pagina terug of bekijk onze fb pagina voor meer producten.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com