Promo Skincare Ritual T Rad C+ Cream + Eyes

Promo Skincare Ritual T Rad C+ Cream + Eyes

In deze  promotie heb je 2 producten van de Timexpert radiance C+ lijn: Ritual T Rad C+ Cream + Eyes. De Ritual T Rad C+ Cream werkt als een illuminating antioxidant 24u dagcrème. De Ritual T Rad C+ Eyes werkt als een illuminating antioxidant eye contour.

Illuminating antioxidant cream:

Vitamine C en E bieden maximale bescherming tegen huidveroudering. De teint verliest haar doffe, matte uitstraling. De tekenen van vermoeidheid vervagen en de huid wordt steviger en meer gehydrateerd. Het gezicht krijgt een stralende en jeugdige uitstraling, vol van de vitaliteit.

lluminating antioxidant eye contour:

Verheldert en revitaliseert de oogcontour en verfrist de blik onmiddellijk. De tekenen van vermoeidheid verdwijnen en de huid van de oogleden wordt gladgestreken, waardoor een ontspannen en wakkere blik zichtbaar wordt.

Bij deze fantastische promotie voor het 60-jarige bestaan van Germaine de Capuccini betaald u enkel de illuminating crème en krijgt u de eye contour gratis. U betaald dan voor beide producten slechts -81,90.

Interesse in deze promotie Ritual T Rad C+ Cream + Eyes? Bel ons: +32 474/65.35.34 of stuur een mailtje voor verdere info: info@schoonheidsinstituut-relaxo.be.

Andere promo packs vind je op de promoties pagina terug of bekijk onze fb pagina voor meer producten.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com