Massages

Massages

Massages

Boek uw massage online

Voor info: info@schoonheidsinstituut-relaxo.be

Maak een afspraak telefonisch of cadeaubon: 0474/65.35.34(ma,di,vrij of zat)

 • Een regelmatige massage bevordert de weerstand
 • Een betere bloedcirculatie door het masseren van de spieren
 • Lichaam komt in toestand van totale ontspanning
 • Een gehydrateerde en gladdere huid
 • vermindert stress en positieve werking op het humeur
hot stone massage Brakel Relaxo
Hot stone massage behandeling

Hot Stone Massage

De hotstone massage is, zoals het woord het zegt, een massage met warme stenen. Dit word gecombineerd met manuele massage zodat het lichaam de warmte volledig kan opnemen. Alsook word er dan gewerkt met een verwarmde amandelolie die heel aangenaam s bij spierpijn in de rug en schouders.

aromatic massage Relaxo

Arometic Massage

Een aromatic massage is een manuele massage die word uitgevoerd met een verwarmde etherische olie. Deze olie wordt ter plaatse gemaakt op basis van een basis olie met een toevoeging van etherische oliën naar keuze.

kaarsmassage product Germaine de Capuccini

Light of the mediterranean sea Massage

De ‘light of the mediterranean sea’ massage ofwel kaars massage, is een manuele massage die word uitgevoerd met de warme wax uit een speciale brandende kaars. Deze kaars word een halfuurtje voor de massage aangestoken zodanig deze de tijd krijgt om vloeibare wax te worden. Hierna kan u genieten van een zijdezachte wax met aangename warmte!

Ayurvedic Massage

Een ayurvedische massage is een manuele massage die word uitgevoerd met een verwarmde kruidenolie. Het woord “ayurveda” kan vertaald worden naar “kennis van het leven” dat afkomstig is uit de hindoeïstische gezondheidsleer uit Indië. Daar staat men ervoor dat lichaam en geest in een goede evenwichtige balans moeten zijn voor in een goede gezondheid te verkeren. Onder deze gezondheidsleer hoort ook de balans van het lichaam te herstellen met een massage.

bamboe massage Relaxo Brakel
bamboe massage

Bamboe massage

De bamboemassage is een stevige massage die wordt uitgevoerd met verwarmde bamboestokken. De behandelde bamboestokken zijn in verschillende afmetingen om zo elk lichaamsdeel de passende massagegrepen en drukpunten te kunnen geven. Deze grepen en drukpunten worden met behulp van olie zo uitgevoerd dat de bamboestokken volledig kunnen gebruikt worden en zo een schitterende massage garanderen.

Bekijk de prijslijst hier >>

zwangere vrouw houdt haar buik beschermend vast
zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Je bent zwanger en geniet er met volle teugen van, maar soms is het niet allemaal rozengeur. Een pijnlijke rug,zware benen en vermoeidheid zijn veel voorkomende verschijnselen. Maar alsook de ingrijpende veranderingen die de zwangerschap in het lichaam en de psyche teweeg brengt,vraagt om speciale aandacht.

 • Vanaf 12weken tot 38weken
 • Zachte massage met basis olie zonder enige etherische oliën
 • Helpt ontspannen met als voorbereiding op de bevalling
 • Rugpijn minderen
 • Benen en voeten verlichten
 • Ontwikkeling van een hechte band tussen moeder en kind

De massage van een zwangere vrouw concentreert zich op de punten waar het lichaam het meest word belast, zoals de onderrug, en waar de klant zelf kan aangeven, bij een kort int

dermatologisch getest icoon

*Alle massages worden uitgevoerd met gespecialiseerde oliën die aangepast worden aan de gekozen massage, die anti-allergeen zijn en dus geen allergische reacties kunnen uitlokken. Toch vragen we u aan te geven of u allergisch bent voor bepaalde producten, u zwanger of diabeet bent. Dit om toch de nodige voorzorgen te kunnen nemen.

*Alsnog worden alle massages uitgevoerd om een verbetering en ontspanning in het lichaam te weeg te brengen, onder GEEN enkel beding worden er erotisch getinte massages gegeven. Gelieve hiervoor dan ook respect te hebben.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com