Huidverbeterende Gelaatsverzorging (Anti-Age)

Huidverbeterende Gelaatsverzorging (Anti-Age)

Voor info: info@schoonheidsinstituut-relaxo.be

Maak een afspraak: 0474/65.35.34(ma,di,vrij of zat)

Bij elke gelaatsverzorging word er eerst een intake van de huid uitgevoerd waarna in samenspraak met u alles word geanalyseerd om uw huid de juiste en welverdiende behandeling te geven. Dit alles word samengevoegd in een advieskaart die u meegeven word naar huis.
Voor alle behandelingen kunnen zowel vrouwen als mannen bij mij terecht. Voor de heren is er een exclusieve lijn ontwikkeld: De Gelaatsverzorging heren.
Bij de huidverbeterende anti-age gelaatsverzorging kan u kiezen uit een sublieme verzorging van 120min en een intense verzorging van 90min.

Germaine de Capuccini heeft verschillende lijnen in deze huidverbeterende gelaatsverzorgingen, voor zo aan ieder type huid te kunnen voldoen:

Bekijk de andere Germaine de Capuccini gelaatsverzorging. Zo is er nog de Verzorgende Gelaatsverzorgingen (Intens): een must voor elke jonge vrouw of man die de huid gezond en gehydrateerd wil houden. 2 maal per jaar wordt er ook een actie kuur gedaan met gratis product: de lentekuur en herfstkuur >>

Verzorgende gelaatsverzorging 60’V Gvz 60′ Huidverbeterende gelaatsverzorging 90’H Gvz 90′ Huidverbeterende gelaatsverzorging 120’H Gvz 120′
Reinigen
Peeling/scrub
dieptereiniger
Verwijderen zwarte puntjes,…
Epileren
Etherische oliën
ampulle
Massage
Masker Creme masker Masker in patchvorm Masker in patchvorm
Serum
Afsluitcrème

Afkortingen:

  • V Gvz: Verzorgende gelaatsverzorging
  • H Gvz: Huidverbeterende gelaatsverzorging

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com